tiistai 27. syyskuuta 2011

Vesi mikä ihana asia :)

Viimeksi juuri aamulenkillä Juri pääsi toteuttamaan itseään, poika kun onnistuu joka lenkillä löytämään vettä jostain ja mikäs se parempaa kuin mennä sinne pyörimään ja kierimään, ja viimeiseksi makaamaan :) Omistaja manaa ja hyppii tasajalkaa kun toinen nauttii tyytyväisenä, ja mitä kuraisempi sen parempi oja tai lammikko!

Juri on ollut pennusta asti kovin kiinnostunut vedestä, vesikuppiin oli mukava välillä mennä leikkimään ja suihkuun tultiin aina kun mahdollista. Ja jokaisen lammikon läpi piti lenkillä kävellä, mitä enemmän satoi vettä niin sen kauemmin lenkillä viihdyttiin :)

Kesällä uiminen on ollut parasta liikuntaa, välillä sai pojan kantaa autoon vedestä kun ei muu auttanut. Onneksi kotona pihalla oli suihkuallas jossa sai luvan kanssa käydä itseään viilentämässä. Tosin nykyään sinne mennään aina kun silmävälttää ja sinne pääsee hyvin piiloon kun menee pohjalle makaamaan.

Syksyn kurakelejä odotellessa, Jurin mielestä loistava ajatus mutta omistajan mielestä ei niin mukava, taitaa olla monta suihkureissua luvassa jos  vain sama tahti jatkuu :D

Tässä muutama todiste aiheeseen liittyen:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti